Geef je bedrijf vandaag nog een boost!

Voeg een logo toe aan je Elementor-header

Leestijd: 3 minuten

Voeg een logo toe aan je Elementor-header

Leestijd: 3 minuten
Website Logo to Elementor

Adding a Website Logo to Your Elementor 6 Stappen

Een bedrijfslogo is de spreekwoordelijke identiteitskaart van je onderneming en speelt een cruciale rol in het vormgeven van je merk. Maar hoe integreer je dit belangrijke element in de header van je Elementor-website? Gelukkig is hier de JetBlocks Site Logo-widget om je te helpen je merk op een verbluffende manier te presenteren. Lees verder om te ontdekken hoe je een website-logo toevoegt aan je header met behulp van de JetBlocks-plugin en verrijk je merkpresentatie.

Volg deze 6 Stappen om een Website Logo Toe te Voegen aan Je Elementor Header!

Voordat we beginnen met onze gids voor het maken van de site, moeten we eerst begrijpen welke essentiële onderdelen een eCommerce-website nodig heeft en wat hun rol is. Hier zijn enkele belangrijke pagina’s en elementen die elke eCommerce-website nodig heeft:

1. Open de Elementor Editor en Voeg de Site Logo-widget Toe

Leer hoe je snel en eenvoudig de Site Logo-widget aan je Elementor-editor toevoegt voor een probleemloze merkintegratie.

2. Verken de Instellingen van de Widget

Ontdek de verschillende aanpassingen die je kunt doen in de Content, Style en Advanced tabs en hoe deze je logo-presentatie beïnvloeden.

3. Kies het Type Logo

Leer hoe je het juiste logo-type kiest (Tekst, Afbeelding of Zowel Tekst als Afbeelding) en welke opties beschikbaar zijn voor elk type.

4. Pas de Stijl van Je Logo Aan

Ontdek hoe je de uitlijning van je logo instelt op verschillende apparaten en pas de tekststijl aan voor een consistente merkweergave.

5. Geavanceerde Aanpassingen voor een Unieke Presentatie

Voordeel: Ontkracht de mythe dat Elementor alle content op een webpagina in shortcodes omzet. Begrijp waarom Elementor slimmer werkt door ontwerptemplates als code op te slaan, zonder afhankelijk te zijn van shortcodes.

6. Update en Bekijk het Resultaat

Ontdek hoe je met een druk op de knop je wijzigingen kunt opslaan en het resultaat direct op de frontend kunt bekijken.

colcusie

Met de JetBlocks Site Logo-widget en deze eenvoudige stappen ben je nu klaar om je bedrijfslogo op een professionele en visueel aantrekkelijke manier te presenteren in de header van je Elementor-website. Maak indruk op je bezoekers en versterk je merkidentiteit vandaag nog!

Lees hier meer over Logo