Geef je bedrijf vandaag nog een boost!

Optimaliseer Jouw WooCommerce Site

Leestijd: 3 minuten

Optimaliseer Jouw WooCommerce Site

Leestijd: 3 minuten
hoe optimaliseer WooCommerce
Je hebt een prachtige WooCommerce-webshop opgezet met WordPress, maar je wilt je producten op een dynamische en gebruiksvriendelijke manier presenteren. In deze blog ontdek je hoe je de WooCommerce Producttabel en Elementor samen kunt gebruiken voor een verbeterde visuele ervaring. Lees verder en ontdek de eenvoudige stappen om jouw WooCommerce-site te optimaliseren.

Wat is kopiëren

1. Voeg de WooCommerce Producttabel toe aan een Teksteditor of Shortcode-widget

Verbeter de organisatie van jouw producten door meerdere WooCommerce Producttabellen toe te voegen en ze te organiseren met Elementor-widgets. Als je verschillende categorieën producten hebt en ze afzonderlijk wilt weergeven, biedt Elementor de oplossing. Gebruik widgets zoals Accordeons, Tabs of Toggles om meerdere producttabellen netjes te organiseren. Voeg de Accordeon-widget toe aan je Elementor-editor, creëer tabs en voeg producttabellen toe aan elke tab met de shortcode. Zorg ervoor dat je de shortcode aanpast voor elke tabel, zodat alleen de gewenste producten worden weergegeven, bijvoorbeeld op categoriebasis. Met deze georganiseerde aanpak kunnen klanten eenvoudig door verschillende categorieën bladeren en precies vinden waarnaar ze op zoek zijn.

2. Organiseer Meerdere Producttabellen met Accordeons, Tabs of Toggles

Een andere snelle manier om een pagina te dupliceren met Elementor is door te kopiëren en plakken. Ga naar je dashboard, open de pagina met Elementor die je wilt dupliceren, scroll naar beneden, klik met de rechtermuisknop op het vak “Drag widget here” en selecteer “Copy All Content”. Maak een nieuwe pagina, open deze in Elementor, klik met de rechtermuisknop op het vak “Drag widget here” en selecteer “Plakken”. Klaar! De hele inhoud van de pagina wordt hier weergegeven.

Optimaliseer Jouw WooCommerce Ervaring - Volg Deze 2 Stappen Voor Visuele Perfectie!"

Start vandaag nog met het verbeteren van jouw WooCommerce-site! Met de WooCommerce Producttabel en Elementor samen te gebruiken, kun je jouw producten op een geavanceerde en aantrekkelijke manier presenteren. Bekijk jouw website tot leven komen terwijl je deze eenvoudige stappen volgt. Heb je vragen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

bekijk uitleg: Hoe gebruik je WooCommerce